West Ringdijk 21 | 2841 LV Moordrecht Telefoon06-25393672

  • Weten waar u aan toe bent

    Weten waar u aan toe bent

    Bij het kiezen voor een vaste prijs krijgt u vooraf een uitgebreide offerte waarin u ziet voor welke prijs de werkzaamheden worden uitgevoerd en welke materialen er worden gehanteerd.

Wij ontwerpen uw droomtuin!

Geniet u ook zo van uw tuin?
Blijven genieten is echter een ander verhaal! Elke tuin, van groot tot klein, heeft zijn onderhoud nodig, denk maar aan het snoeien van de beplanting, scheuren van vaste planten, bemesten en niet te vergeten onkruidvrij maken.
Behalve de voor- en najaarsbeurt (winterklaar maken) heeft de tuin meerdere onderhoudsbeurten nodig zoals zomersnoei van o.a. hagen en is er nog de reguliere onderhoudsbeurt waarmee u de tuin onkruidvrij houdt.
Ook het gazon ontkomt niet aan regelmatig onderhoud. Naast het wekelijks maaien van uw groene grasmat heeft uw gazon ook bemesting nodig en is het raadzaam om bij overtollig mosgroei te verticuteren.

Bij Verduijn Hoveniers kunt u terecht voor verschillende onderhoudscontracten bestaande uit voor- en najaarsbeurten, maaicontracten en regulier onderhoud.
Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte staan wij graag voor u klaar!


Indien u kiest voor nacalculatie, krijgt u als de werkzaamheden zijn voltooid een overzicht van alle gewerkte uren en gebruikte materialen. 

Meer informatie? Bel 06-25393672 of stuur ons een bericht via onze website.

Enkele voorbeelden

  • Vrijstaand
  • Beschoeiing
  • Vossenburchkade
  • Vrijstaand
Bekijk hier onze portfolio